Hírek

Mesék a Fekete Erdőből

A Grimm fivérek nyomán a Virrasztók Társasága nekiállt, hogy felgöngyölítsen egy sor régi történetet, melyek sötét rejtélyeket, színes figurákat mutatnak majd be a Virrasztók stílusában.

Meséket írunk, de nem gyerekeknek.

Az olvasottsági lista előkelő helyén

A HammerWorld Magazin online-változatának olvasottsági listáján hetek óta a top10-ben van a Virrasztók. Ebben persze komoly érdeme van a jól összerakott anyagnak, és a Nevergreen frontemberének, Bob Macurának is, hiszen a cikkbe beágyazva megtekinthető az általa felénekelt Virrasztók-klasszikus, a Gyász.

Köszönjük a figyelmet a lap részéről és a közönség részéről is. Megtisztelő egy platformon lenni a toplistán a legnagyobb rock-metal előadókkal!

https://hammerworld.hu/2016/12/18/hammerworld-a-het-legolvasottabb-10-cikke/

Grimm mesék nyomában

A Virrasztók következő nagyszabású vállalkozása a 4. stúdióalbum létrehozása. Izgalmas kaland lesz, egy koncept-album, mely a Grimm fivérek meséit fűzi fel, köti csokorba, természetesen hamisítatlan Virrasztók stílusban. Már olvassuk a meséket, gyűlnek a témák, gyülekeznek a mesehősök….

Megújult a weboldalunk!

Hosszas stagnálás után, elérkezett az idő, hogy bemutassuk számotokra a megújult honlapunkat! A weboldalra a korábbinál több információ került fel, egy modernebb háttér megoldással. Immáron mobiltelefonokon és tableteken is kényelmesen böngészhetitek weboldalunkat!