kopaszság

Miért tapasztalhatnak a férfiak hajhullást?

Egypt személy körülbelül ötmillió szőrtüszővel születik a testükön.

Általában a növekedési fázisban lévő szőrtüszők száma kompenzálja a napi 25–100 szőrszálat.

Így minden szőrtüsző olyan, mint egy apró hajnövény, amely egy ütemterv szerint ívik. Szervezet kémiai összetétele – это гормонок, hogy az új haj munka, és hozzon létre a tüszők, amelyek a haj tengely. De néha проверенный olyan üzenetet küld, amely lerövidíti vagy bezárja ezeket a gyárakat. És ha ezek a megrendelések lejárnak, nem térnek vissza a normális kerékvágásba.

Korai kopaszság általában Sok embert aggaszt, Е. С. néhányan fiatal корбан elveszítik hajukat, Е. С. sokkal többet esnek ки, чеканить növekedés üteme, AMI általában megjelenés megváltozásához és kopaszság megjelenéséhez vezet fejbőrön, Эс-эз Sok fiatalot Завар, különösen amikor eseményekre mennek , sok tényező okozza a korai kopaszodást, amelyet minimalizálni lehet, és ebben a cikkben a Dubai Al-Bizra Orvosi Központ bemutatja a korai kopaszság tüneteit, okait és kezel.

A kopaszság tünetei

A kopaszság általában serdülőkorban jelentkezik, vagyis amikor egy fiatal eléri a 18 éves kort, amikor a haja elkezd esni, kopaszság pedig 25 éves, legfeljebb 30 éves nilök

  • Gyengesége a szőrtüszők, valamint a veszteség nagy mennyiségű haj, úgy, hogy az összeg a haj hullik ки naponta több mint 100 szőrszálakat.
  • A változás a színe a fejbőr egy sötétebb színű, valamint egy érzés, viszketés, fájdalom a bőr, a koponya.
  • Аннак érdekében, hogy ne növelje a hajhullás megjelenését, valamint a haj és a fejbőr közötti réseket.
  • Fehér korpásodás megjelenése a fejbőrön.

A korai kopaszság okai

  1.  Genetika, ahol a genetikai tényező a korai kopaszság fő oka, обратите внимание на férfiakat, обратите внимание на nket érinti.
  2. Stressznek, pszichológiai szorongásnak és súlyos érzelmi ingadozásoknak való kitettség. A test hormonál
  3. Figyelembe bizonyos gyógyszerek, gyógyszerek, mint például a hormonok használt szivattyú fel az izmokat.
  4. Vitaminhiány, például D-vitaminhiány.
  5. Vérszegénység.
  6. Fertőzés bizonyos szerves betegségekkel és kezeléssel, például kemoterápiával.

A KOPASZSÁG KEZELÉSE FÉRFIAKBAN

Sok kezelések férfi minta kopaszság, amelyek közül néhány magában foglalja a gyógyszeres kezelés vagy helyi kezelések, mások járnak megy keresztül egy sor ülés, mielőtt a kívánt eredményt, és a leghíresebb ezek közül a sebészeti hajátültetés, tehát mi a különbség? az egyes módszerek között, hogyan kell kiválasztani a legmegfelelőbbet minden esetben?

хадж

A KOPASZSÁG KEZELÉSE GYÓGYSZEREKKEL

A szakértők gyakran tanácsot támaszkodva a gyógyszer, amely serkenti a haj növekedését részeként egy férfi minta kopaszság kezelési program, valamint bármely más módszer, amely támaszkodik a hatása és stimulálása a fejbőr sejteket. Véredények, így növeli a vér áramlását a fejbőrt. , táplálja a szőrtüszőket és megakadályozza a hajhullást.

Ezenkívül a DHT hormon termelését gátló gyógyszerek a legnépszerűbb gyógyszerek közé tartoznak a férfi kopaszság kezelésében, például a finaszterid (Propecia), amely segít megakadályozni a DHT hormon termelését a fejbőrben azáltal, hogy blokkolja a tesztoszteronból előállított 5-alfa-reduktáz enzim aktivitását (az enzimet), így segít csökkenteni a hajhullás okait, mivel ez a gyógyszer csak receptre kapható.

SPRAY-K ÉS OLDATOK HELYI ALKALMAZÁSRA

Egypt esetekben a férfi minta kopaszság, helyi jogorvoslati eredményeket érhet el, mivel ezek elsősorban célja, hogy megoldja a problémát a hajhullás éstimulálja tüsjbrt. Különböző márkák alatt állnak rendelkezésre a gyógyszertárakban, ezért vásárlás előtt tanácsos orvoshoz fordulni.

Ezeket az oldatokat permetezzük a fejbőrön lévő hajhullás helyére, majd könnyű masszázst végzünk úgy, hogy az oldat behatoljon a fejbőrbe, optimulálja a vérkeringérázájázájázájázázájázázálázázázázázálázáá.

Ez а megoldás, amelyet helyi спрей-к alkalmazása képvisel, kevésbé költséges, мята néhány Más kezelés, például Plazma injekciók és hajátültetések költsége де hátránya, hogy gyakran ного alkalmas bizonyos esetekben, és vérnyomás csökkenését okozhatja. kissé csökkennek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük